Mint og natur

Åhhh.. en så herlig kombinasjon... jeg har en blågrønn periode for tiden. Elsker alt fra mint til koboltblått. Særlig i sammensetning med treverk. Ser at mine collager fra polyvore også har de samme fargene som stadig gjentar seg. Fargene gir meg så mye glede. De gir en lys atmosfære og ro i sinnet. Alt jeg kjøper inn for tiden både av klær og interiør er i disse fargene.. hehe. 
#interiør #farger #design #stil #kreativitet #mint #turkis #blått #collager #polyvore #inspirasjon #hjem #rom #følelse #treverk 

2 kommentarer

rosapute

28.10.2015 kl.20:47

Så utrolig fine konseptcollager! Hvordan lager du de?

Ha en fin dag :)

www.rosapute.blogg.no

- En Interiørblogg -

Maritato

29.10.2015 kl.09:38

rosapute: tusen takk! så hyggelig :D jeg lager dem på polyvore.com
tidligere har jeg kun brukt photoshop, men på polyvore ligger det et enormt bibliotek med interiør, fashion og masse forskjellig annet som man kan sette sammen til collager. jeg ble nesten helt hekta en stund :)

Skriv en ny kommentar

Maritato

Maritato

28, Lørenskog

Mitt navn er Marita Tosterud. Jeg er 28 år og har bosatt meg i Trondheim sammen med samboer og pusekatt. Jeg er lidenskapelig opptatt av kunst og kultur, og er ganske allsidig i forhold til stil og smak. Jeg er utdannet interiørdesigner og jobber som dette ved Norfloor Lade som selger av flis, vvs og innredninger til bad. Som interiørdesigner er jeg opptatt av kreative og funksjonelle løsninger. I tillegg driver jeg med sang som hobby og er med som amatørsanger i større operaoppsetninger i Trondheim. Jeg liker også å drive med hobby og kunst, har nesten en bachelor i kulturminneforvaltning fra ntnu og har studert både drama (vgs) og kunst (folkehøgskole). Kommer til å dele alle mine lidenskaper på denne bloggen. Setter stor pris på om du har lyst til å følge bloggen min, og er ekstra glad i kommentarer som bidrar til flere konstruktive meninger om temaene jeg skriver om :)

Kategorier

Arkiv

hits