Boconcept - kvalitet og design

Jeg engasjerer meg veldig for kvalitetsdesign som varer lenge og har et moderne preg. Boconcept representerer interiør som jeg brenner for.

De er nytenkende, oppdatert på trender og farger, og har et solid utvalg med kvalitetsvarer. Til tider skulle jeg likevel ønske at de la enda litt mer inn i dette med comfort.

Jeg syns ofte møblene er harde å sitte i, noe som ikke passer for min personlige smak. Likevel er det lekkert å se på, stilrent og moderne.

Hadde jeg hatt råd hadde jeg nok hatt mye boconcept møbler i hjemmet mitt, og prøvd å holde et stilrent uttrykk. Akkurat nå er det litt hummer og kanari.

I collagen har jeg brukt orange som tema, siden det virkelig er i vinden akkurat nå og står fram som årets farge.

http://www.polyvore.com/boconcept_style/set?id=176801935

#boconcept #polyvore #inspirasjon #design #kvalitet #skinn #grå #orange #åretsfarge #farge #kreativ #collage #interiør #lifsstil #stue #livingroom

2 kommentarer

marthe Dybdahl

17.09.2015 kl.15:22

super fin og inspirerende blogg du har :) hvor får du inspirasjonen fra? Ha en super fin dag videre! du er en bra blogg jeg liker å lese :-)

Maritato

17.09.2015 kl.15:30

marthe Dybdahl: tusen takk!! for en fantastisk kommentar!! dette var utrolig herlig å høre :) Jeg har alltid vært kreativ og må bare få ting ned på papiret med en gang inspirasjonen kommer. Henter inspirasjon fra alt mulig egentlig, spesielt i farger og former, men også fra musikk, natur og følelser. Ha en fantastisk fin dag videre, og grip dagen og øyeblikkene!

Skriv en ny kommentar

Maritato

Maritato

28, Lørenskog

Mitt navn er Marita Tosterud. Jeg er 28 år og har bosatt meg i Trondheim sammen med samboer og pusekatt. Jeg er lidenskapelig opptatt av kunst og kultur, og er ganske allsidig i forhold til stil og smak. Jeg er utdannet interiørdesigner og jobber som dette ved Norfloor Lade som selger av flis, vvs og innredninger til bad. Som interiørdesigner er jeg opptatt av kreative og funksjonelle løsninger. I tillegg driver jeg med sang som hobby og er med som amatørsanger i større operaoppsetninger i Trondheim. Jeg liker også å drive med hobby og kunst, har nesten en bachelor i kulturminneforvaltning fra ntnu og har studert både drama (vgs) og kunst (folkehøgskole). Kommer til å dele alle mine lidenskaper på denne bloggen. Setter stor pris på om du har lyst til å følge bloggen min, og er ekstra glad i kommentarer som bidrar til flere konstruktive meninger om temaene jeg skriver om :)

Kategorier

Arkiv

hits